Tekstiv. koskien pankkiautom.

ehdot & määräykset

Käyttöehdot

Tekstiv. koskien pankkiautom.

Seuraavat ehdot ja määräykset koskevat Mastercardin paikallistamispalvelun käyttöä tekstiviestien kanssa ("Palvelu"). Palvelua käyttävää entiteettiä tai henkilöä kutsutaan nimikkeillä "käyttäjä" tai "sinä". Mastercard International Incorporated, palvelun toimittajaa kutsutaan nimikkeillä "Mastercard", "me" tai "meitä".

SEURAAVAT EHDOT JA MÄÄRÄYKSET OVAT JURIDISESTI SITOVA SOPIMUS JA KÄYTTÄMÄLLÄ TÄTÄ PALVELUA JA NAPSAUTTAMALLA "OLEN LUKENUT JA HYVÄKSYN NÄMÄ EHDOT JA MÄÄRÄYKSET" VAHVISTAT, ETTÄ OLET SELVILLÄ JA HYVÄKSYT NÄIDEN EHTOJEN JA MÄÄRÄYSTEN NOUDATTAMISEN.

Palvelun kuvaus

Palvelu sallii käyttäjälle osoitetiedot, jotka toimitetaan käyttäjälle Mastercardin tekstiviestillä matkapuhelimiin, palveluiden kuvauksen mukaan, joita Mastercard muuttaa silloin tällöin. Mastercardin palvelu loppuu, kun tekstiviesti on siirretty lähteestä eikä Mastercard ole vastuussa palvelusta siirron jälkeen.

Palvelun käyttö

Käyttäjä vastaa oikean matkapuhelinnumeron ilmoittamisesta, jota osallistuva operaattori voi käyttää. Käyttäjä on taloudellisesti vastuussa matkapuhelimen tilistä, jonka kautta palvelua käytetään, käyttäjän ja matkapuhelinoperaattorin sopimuksen mukaan. Käyttäjä hyväksyy, että häneltä peritään tekstiviestien ja/tai muiden kulujen standardimaksut. Mastercard ei ole vastuussa siitä, jos käyttäjä väittää, että hän ei ole antanut lupaa käyttää matkapuhelinta kyseisten palveluiden yhteydessä. Käyttäjä on yksin ja täysin vastuussa kaikista väitteistä koskien käyttäjän tai entiteetin käyttämää palvelua, jos he väittävät, etteivät ole hyväksyneet matkapuhelintilin käyttöä tekstiviestien vastaanottamiseen tai että he eivät ole hyväksyneet matkapuhelintilin veloittamista

Jos käyttäjä ei omista palveluun käytettävää matkapuhelinta, sen käyttämiseen on saatava omistajan lupa, ennen kuin palvelua voidaan käyttää. Jos olet alle 18-vuotias, takaat, että olet saanut holhoojan luvan saada käyttää matkapuhelinta kyseiseen tarkoitukseen. Palvelut on tarkoitettu käyttäjän henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjä ei saa siirtää tai siirtää uudelleen, lähettää tai käyttää mitään palvelun osaa kaupalliseen tarkoitukseen.

Ongelmia ja apua

Jos tilaat palvelun etkä vastaanota sitä, jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, pyydämme sinua ilmoittamaan meille siitä välittömästi valitsemalla linkin "Tavallisia kysymyksiä/Ota meihin yhteyttä" osoitteessa Mastercard.com ja noudattamaan annettuja ohjeita.

Käyttäjätiedot

Ainoa tieto käyttäjästä saatu tieto palvelun käytön yhteydessä on matkapuhelinnumero, jonne osoitetiedot lähetetään. Käytämme numeroa ainoastaan palvelun käsittelyyn, eikä meillä ole siitä kopiota palvelun toimituksen yhteydessä. Sinä annat meille luvan käyttää numeroa tähän tarkoitukseen.

Takuut ja vastuun rajoittaminen

Emme voi taata, että pystyt käyttämään palveluitamme jatkuvasti, ja meistä riippumattomat tekijät voivat häiritä palvelun ja verkkosivuston käyttöä.  Sen mukaisesti ja lain puitteissa me kieltäydymme kaikista takuista, ehdoista ja määräyksistä. Emme ole vastuussa rahallisista tappioista, goodwillin tai maineen vahingoittamisesta tai jostakin välittömästä, erityisestä, välillisestä tai myöhemmästä vahingosta, joka johtuu palvelun tai verkkosivuston käytöstä. Jotkut tuomiovallat eivät salli takuiden vastuuvapautuslauseketta tai poikkeuksia vahingoista, joten sellaiset vastuuvapautuslausekkeet ja poikkeukset eivät välttämättä koske sinua.

Edellä olevista kappaleista huolimatta, jos meidät tuomitaan vastuullisiksi, vastuumme rajoittuu sinua tai kolmatta osapuolta kohtaan suurimpaan osaan (a) kokonaiskustannuksista, jotka olet maksanut 12 kuukauden aikana, ja josta velvoite johtuu sekä (b) 100 USD.

Vahingonkorvaus

Korvaat ja vapautat meidät (ja virkailijamme, edustajamme, johtajamme, tytäryhtiömme ja työntekijämme) kustannuksista ja tai vaatimuksista mukaan lukien asianajokustannukset, jotka joku kolmas osapuoli on tehnyt tämän sopimuksen rikkomisen johdosta tai että sinä olet rikkonut jotain lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia tai olet käyttänyt palvelua tavalla, joka ei johdu siitä, että me olisimme rikkoneet sopimuksen.

Muuta

Jos joku tämän sopimuksen osa on virheellinen tai mahdoton noudattaa juridisen tai ristiriitaisen asetuksen tai tuomiovallan päätöksen pohjalta, tämän sopimuksen muu osa pysyy voimassa ja sitä noudatetaan näiden ehtojen mukaan. Me voimme tehdä muutoksia, lisäyksiä näihin ehtoihin ja määräyksiin milloin tahansa harkintamme mukaan. Muutokset astuvat voimaan niiden julkaisupäivänä. Käy säännöllisesti tällä sivulla, jotta olet selvillä mahdollisista muutoksista. Nämä ehdot ja määräykset täydentävät yleisiä ehtoja ja määräyksiä sekä yksityisyyden suojaa, jotka koskevat Mastercardin verkkosivuston käyttöä. Yhdessä ne muodostavat täydellisen ja lopullisen sopimuksen koskien kyseistä aihetta.  Kaikki asiat käsitellään New Yorkin osavaltion, USA, lain mukaan.