Skip to Content

Kun e-urheilun suosio kasvaa koko ajan, siitä on tullut tärkeä ja viihdyttävä osa monien elämää. Mastercard on siksi ryhtynyt yhteistyöhön turnausjärjestäjä DreamHackin kanssa ja on Northern League of Legends Championship 2020/2021 -kisojen Premium-yhteistyökumppani.

Mastercard tekee jo ennestään maailmanlaajuista yhteistyötä Riot Gamesin kanssa League of Legends Championship Series (LCS) -mestaruussarjan rahoitusyhteistyökumppanina. Nyt siis käynnistetään myös alueellinen yhteistyö, jolla Mastercard vahvistaa läsnäoloaan League of Legends -yhteisössä ja e-urheilussa laajemminkin.

"E-urheilu jatkaa kasvuaan ja olemme todella iloisia siitä, että Mastercard antaa tukensa e-urheilulle ja DreamHack-perheelle”, sanoo DreamHackin toimitusjohtaja Marcus Lindmark.

”League of Legends on yksi merkittävimmistä peleistä voimakkaasti kasvavan e-urheilun alueella ja tuemme toimintaa jo maailmanlaajuisesti. Meistä on siksi hieno käynnistää yhteistyö DreamHackin kanssa uuden Pohjois-Euroopan liigan osalta. Tällä alueella e-urheilu on jo vakiinnuttanut asemansa loistavana viihteenä”, sanoo Jessica Ståhlbom, Mastercardin Pohjoismaiden ja Baltian markkinointipäällikkö.

Lue koko lehdistötiedote:

DreamHack ja Mastercard julkistavat yhteistyönsä NLC 2020 -liigassa