family at the airport

Matkoille lähdössä?
Mastercardin kanssa matkustat kevyemmin.

Onko mitään parempaa kuin kaikki maailman valuutat yhdellä kortilla? Mastercardin kanssa ei tarvitse vaihtaa rahaa ennen lähtöä. Ota mukaan korttisi ja käytä sitä miljoonissa eri kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa ympäri maailmaa ja koe kevyempi tapa matkustaa. Mastercard-luottokortilla maksaminen ulkomailla on turvallisempaa kuin käteisen käyttäminen, jonka ansiosta sinä voit rentoutua lomallasi.

Valitse oikea vaihtokurssi

Luottokortilla maksaminen ulkomailla on helppoa, koska Mastercard on käytännössä myös valuuttamuunnin. Maksaessasi voit valita joko paikallisen valuutan tai eurot. Useimmiten on kannattavampaa käyttää paikallista valuuttaa. Yksittäiset liikkeet asettavat joskus valuuttakurssinsa ulkomaisen valuutan mukaan, kannattaakin miettiä kumpaa valuuttakurssia käyttää.

Mitä matkavakuutus sisältää?

Varatessasi lomasi Mastercardilla, voit olla huoletta. Usein Mastercard sisältää matkavakuutuksen, joka kattaa mm. peruutussuojan, mikäli matkakumppanisi sairastuu ja sinun on peruutettava matkasi. Ota selvää kortin myöntäneestä pankista Mastercard matkavakuutuksesta ja sen ehdoista.

Jos hävität korttisi

Lomatunnelmissa saatat helposti kadottaa tavaroitasi. Mikäli hävität korttisi tai jos lompakkosi varastetaan, kuoleta korttisi välittömästi soittamalla korttisi myöntäjän hätänumeroon. Löydät kaikki Mastercard-kortteja myöntävien tahojen puhelinnumerot täältä. Ympärivuorokautinen palvelu kuolettaa tarvittaessa korttisi välittömästi, oli se sitten debit-, Business- tai luottokortti. Hätätilanteessa korttisi myöntäjä voi lainata sinulle käteistä tai korvaavan kortin 48 tunnin kuluessa (jos olet ulkomailla).

Zero liability - Kortinhaltijan vastuunvapatussuoja

Voit ottaa erityisen rennosti tietäessäsi, että Mastercardin käyttäjänä et ole vastuussa maksutapahtumista, joita et itse ole hyväksynyt. Vastuunvapaussuoja turvaa selustasi niin kaupoissa, puhelimessa kuin verkossakin. Kysy korttisi myöntäjältä täydelliset käyttöehdot korttiasi koskien.

Kaikki lomasi kulut yhdessä paikassa

Voit pitää lomatunnelmaa yllä pidempään, kun käytät luottokorttia ulkomailla. Mastercardin avulla pidät selkeän kokonaiskuvan menoistasi. Luottokortilla maksaminen ulkomailla pitää kulut kurissa.

Löydä jotain erityistä

Mastercardisi tarjoaa mahdollisuuden Priceless cities -elämyksiin yli 43 kohteessa ympäri maailmaa. Kaikkea hienostuneeseen viihteeseen tai kulinaarisiin nautintoihin. Lue lisää ja varaa viihdykkeesi täältä.