Nyt voit maksaa Mastercardilla
myös Apple Pay
- maksusovelluksella

Mastercard ja Apple Pay mahdollistavat
maksamisen myös iPhonella ja Apple Watchilla.

Apple Pay –maksutoiminto Mastecardille toimii tällä hetkellä Nordean sekä St1:n Mastercard-korteilla.
Voit hakea St1 Mastercard-korttia, vaikka et aikaisemmin olisikaan ollut asiakas.

Maksa kaupassa

Kun haluat maksaa kaupassa, pidä iPhone lähellä maksupäätettä samalla painaen sormellasi Touch ID-sormenjälkitunnistinta. Jos käytät maksamiseen Apple Watchia, sinun täytyy vain tuplaklikata kellon sivupainiketta ja viedä Apple Watch lähelle maksupäätettä.

Maksa verkossa

Jos haluat maksaa sovelluksissa ja verkossa iPhonella tai iPadilla, valitse maksumetodiksi Apple Pay ja aseta sormesi Touch ID -sormenjälkitunnistimen päälle. Safari-verkkoselaimessa Macissa valitse Apple Pay ja sen jälkeen viimeistele ostotapahtuma iPhonella tai Apple Watchilla.

Lisää Mastercard-korttisi Apple Pay -maksusovellukseen

iPhone: Avaa Wallet-sovellus ja paina ”lisää” symbolia. Seuraa puhelimesi näytöllä näkyviä ohjeita.

Apple Watch: Avaa iPhonesi Apple Watch -sovellus ja valitse Walletista Apple Pay. Sen jälkeen paina ”Lisää luotto- tai pankkikortti” painiketta ja seuraa puhelimesi näytöllä näkyviä ohjeita.

iPad: Mene asetuksiin, avaa Walletista Apple Pay ja valitse ”Lisää luotto- tai pankkikortti”. Seuraa näytölläsi näkyviä ohjeita.

Mastercard tekee maksamisesta turvallista Apple Pay -maksusovelluksen avulla.

Mastercard luo salatun digitaalisen tunnisteen, jolla se tunnistaa laitteen. Se tallentuu mobiililaitteeseesi. Tämä tarkoittaa sitä, että korttisi numero ja henkilötietosi eivät ikinä päädy kaupan maksujärjestelmään, kun käytät Apple Pay. Apple ei tallenna näitä tietoja eivätkä ne tallennu mobiililaitteellesi. Voit aina tuntea olosi turvalliseksi, kun käytät Mastercardia.

Suojaus ei-valtuutettuja ostotapahtumia vastaan

Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun käytät Mastercardia. Oli kyseessä sitten kortti-, puhelin-tai verkkomaksu tai maksutapahtuma kaupan kassalla. Pankki, joka on myöntänyt sinulle kortin, ei aseta sinua vastuuseen ei-valtuutetuista ostotapahtumista.

Mastercard Nearby -sovellus

Mastercard Nearby -sovelluksen avulla näet, missä lähimaksaminen on mahdollista.

Apple Pay toimii iPhone 6 ja uudemmissa malleissa ja voit maksaa sillä kaupassa, sovelluksissa ja Safari-selaimella netissä. Apple Watchilla voit maksaa kaupoissa ja sovelluksissa. Applen iPad Pro, iPad Air 2 ja iPad mini 3 sekä uudemmissa malleissa voit maksaa sovelluksissa ja verkossa. Macin Safari-selaimessa voit maksaa Apple Pay -valtuutetulla iPhone 6 tai uudemmalla mallilla sekä Apple Watchilla. Apple Pay -maksusovellusta tukevien laitteiden luettelo on saatavilla osoitteessa https://support.apple.com/km207105.