Mastercard® Ostoturva

Mastercard Ostoturvalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä saatko rahasi takaisin, mikäli jokin menee pieleen. Käytä Mastercard-korttiasi tehdessäsi ostoksia verkossa ja ostosi on suojattu aina ostohetkestä sen toimitukseen asti*.

Mastercard Ostoturvalla saat rahasi takaisin jos*:

  • ostoksesi saapuu vahingoittuneena
  • ostoksesi ei ikinä saavu
  • sinulle toimitettiin väärä tuote
  • sinulta veloitettiin tuplamaksu tai pahempaa
  • ostit lennon ja lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi tai sen aikana.

    *Ostoturvaan sovelletaan kortin myöntäneen pankin ehtoja, jotka rajoittavat oikeuttasi korvaukseen. Varmista Ostoturvaan soveltuvat ehdot ja rajoitukset kortin myöntäneeltä pankiltasi. 

Mastercard-korttiasi on aina turvallista käyttää verkossa

Mastercard Securecode -avain turvaa verkko-ostoksesi. Ennen verkko-ostoksesi vahvistamista, verkkokauppa ilmoittaa tästä korttisi myöntäneelle pankille. Uusi selainikkuna aukeaa, ja siinä pyydetään turvakoodia, Securecode-avainta, jonka pankkisi toimittaa sinulle tekstiviestinä. Tämä turvaominaisuus on kiinteä osa maksuprosessia. Saat lisätietoja turvallisesta verkko-ostosten tekemisestä Mastercard Securecode -avaimen avulla kortin myöntäneeltä pankiltasi.

Lue lisää Mastercard Securecode -avaimesta

 

 

 

 

 

Näin se toimii

Aloita ottamalla yhteyttä kauppaan, josta teit ostoksesi. He pystyvät mitä todennäköisimmin ratkaisemaan ongelman. Jos ongelma ei näin ratkea, seuraava askel on ottaa yhteyttä pankkiisi ja tehdä korjauspyyntö. Täydet tiedot löytyvät korttisi myöntäneen pankin verkkosivustolta.