World Food Programme

Click to play video

Maailma kaukana rahasta. Maailma kaukana nälästä. 

Vuodesta 2012 lähtien Mastercard ja World Food Programme (WFP) ovat olleet yhteistyökumppaneita. Tällä yhteistyöllä halutaan digitaalisten innovaatioiden avulla tukea ihmisiä ympäri maailman, jotta nälän ja köyhyyden noidankehä pystytään murtamaan.

Mastercardilla on kattava osaaminen sähköisten maksujärjestelmien alalla samalla, kun WFP ponnistelee maailmanlaajuisesti auttaakseen kaikkein heikoimpia väestöryhmiä. Yhteistyössä yhdistyy yhteistyökumppaneiden osaaminen, jotta nälänhätä pystyttäisiin poistamaan kaikkein altistuneimpien ihmisten keskuudesta.

Yhteistyökumppanuuden avulla sekä tuotemerkit ja kuluttajat saavat enemmän hyötyä ja voivat antaa arvokasta apua nälän torjumiseksi.

Yhteistyökumppanuus perustuu kahteen pilariin:

  • Digitaali ruoka
  • Integroitu lahjoitus

Napsauta tästä ja lahjoita suoraan Maailman ruokaohjelmalle, joka taistelee nälänhätää vastaan!

Digitaali ruoka

Siellä missä ihmisillä ei ole varaa ostaa ruokaa, WFP voi jakaa rahaa tai kuponkeja, jotka voidaan lunastaa paikallisissa kaupoissa. Tämän tyyppinen ruoka-apu voi joskus olla halvempi, nopeampi ja joustavampi kuin ruoka-annosten jakaminen.

Se tarjoaa useammin valintamahdollisuuksia ja vaihtelua sekä tukee samalla paikallisia markkinoita. WFP käyttää hyväkseen Mastercardin teknistä osaamista, ratkaisuja ja kansainvälistä ulottuvuutta voidakseen arvioida, vahvistaa ja laajentaa digitaalia ruokaa ympäri maailman.

Integroitu lahjoitus

Mastercard käyttää verkostoaan, työkalujaan ja markkinoinnin asiantuntemustaan mahdollistaakseen tuotemerkkien ja kuluttajien osallistumisen näläntorjuntaan maailmassa. Yhteistyökumppaneiden, pankkien ja myyjien verkoston avulla Mastercard auttaa WFP tä löytämään lisää ihmisiä ja yrityksiä, jotka haluavat kerätä varoja ja vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen. Yhteistyöllä tuetaan myös uuden verkkopohjaisen infrastruktuurin luomista, jonka kautta yhä useammat ihmiset voivat auttaa monella eri tavalla, esimerkiksi joka kerta, kun he maksavat kortilla. Tulevaisuudessa myös tuotteiden tuotemerkkeihin voidaan integroida lahjoitusmekanismi - sekä lahjoittaa kassalla.

Tee lahjoitus napsauttamalla tästä ja olet mukana taistelussa nälkää vastaan!

Ertharin Cousin
Toimitusjohtaja, WFP

"WFP etsii jatkuvasti innovatiivisia ja parempia ratkaisuja elintarvikkeiden jakamiseksi sekä luovia tapoja innostaa ihmisiä taisteluun nälkää vastaan. Yhteistyömme Mastercardin kanssa edistää näitä tavoitteita ja koituu miljoonien nälästä kärsivien ihmisten hyödyksi ympäri maailman."

Ajay Banga
Toimitusjohtaja ja konsernijohtaja, Mastercard

"Mastercardilla me uskomme, että hyvä yhteistyö voi synnyttää suuria mahdollisuuksia, jännittäviä aloitteita ja käänteentekeviä kokemuksia. Yhteistyömme WFP:n kanssa on askel kohti tärkeintä visiotamme; maailma ilman nälkää. Yhdessä me käytämme hyväksemme Mastercardin johtavaa tekniikkaa, innovaatiota ja asiantuntemusta voidaksemme auttaa ihmisiä ympäri maailman. Me kaikki voimme olla siitä ylpeitä."

Ann Cairns
Kansainvälisten markkinoiden johtaja, Mastercard

"Tämä yhteistyö yhdistää Mastercardin, tekniikan ja maksujen globaalin johtajan ja WFP:n, joka on elintarvikepulan johtava järjestö, ponnistelut lanseerata globaali aloite vahvalla paikallisella läsnäololla. Visiomme maailmasta ilman rahaa sopii täydellisesti yhteen WFP:n vision kanssa maailmasta ilman nälkää. Olemme aloittaneet uraauurtavan yhteistyön, ja aloitteemme "Ruoka-apua digitaalisesti" tulee auttamaan apua tarvitsevia ympäri maailman."

Haluatko lukea lisää WFP stä?