Sponsorointi

Kunnioitus, oikeudenmukaisuus ja saavutukset eivät ole ominaisia vain urheilulle ja viihteelle - ne ovat myös Mastercardin yrityskulttuurin tärkeitä elementtejä.

Yhteistyössä eksklusiivisten partnereiden kanssa Mastercard tukee jännittäviä urheilukilpailuja ja kiinnostavia musiikkitapahtumia, jotka ihastuttavat monia faneja ja jättävät jälkeensä unohtumattomia muistoja – Priceless! 

Mastercard sponsoroi suurella antaumuksella seuraavia tapahtumia: UEFA Champions League, PGA World Tour, BRIT Awards ja Grammy Awards®. Lisäksi se on Disneyland® Parisin virallinen partneri. Sillä tavalla Mastercard-kortin omistajat saavat säännöllisesti nauttia eksklusiivisista eduista.

Mastercard on tukenut huippuluokan jalkapalloa vuodesta 1994 lähtien.

Rakkaus jalkapalloon yhdistää kaikki - miehet ja naiset, vanhat ja nuoret. UEFA Champions Leaguen monivuotisena sponsorina olemme

ylpeitä voidessamme tukea eurooppalaisten jalkapalloseurojen tärkeintä turnausta.

UEFAn virallinen verkkokauppa tarjoaa virallisia markkinointituotteita.

Koe maaginen Disneyland Paris Mastercardilla

Antaudu Disney-suosikkien lumoukseen heidän omassa kodissaan. Viisi teemamaata täynnä klassisia Disney-kertomuksia ja -satuja odottaa sinua Disneyland Parkissa, mielikuvituksen kuningaskunnassa.

Tai mene elokuva- ja TV-maailman kulissien taakse Disney Studios Parkissa. Koe henkeäsalpaavat stunttishow't, villit takaa-ajot tai neliulotteinen vapaa pudotus uudessa Tower of Terror-hotellissa.

Virallinen yhteistyö Disneyland Parisin kanssa tarjoaa Mastercard-kortin omistajille tarjouksia tilauksen yhteydessä sekä etuja Disneyland Parisissa vierailun aikana.

Eksklusiivisia Disney-leluja, teddy-karhuja, vaatteita ja lahjoja sekä DVD-filmejä, TV-pelejä ja paljon muuta löydät Disney Online Storesta.

BRIT Awards MasterCardin kanssa - loistava show

BRIT Awards on brittiläisen ja monien mielestä eurooppalaisen popmusiikin arvostetuin palkinto - ja sitä voidaan verrata amerikkalaiseen Grammy Awardsiin.

Palkintojenjaossa Lontoossa esitellään viimeisimmät musiikkitrendit ja vuoden merkittävin musiikki. Tähdet kuten Adele, Rihanna, Bruno Mars ja Coldplay osallistuvat joka vuosi helmikuussa järjestettävään BRIT Awardsiin, joka on brittiläisen musiikin tärkein tapahtuma, jossa monet artistit ovat jo voittaneet useita palkintoja.

Ajankohtaista tietoa vuoden tapahtumasta ja voittajista löydät tästä.

"Hole in one" – Priceless

Mastercard-kortti on virallinen maksukortti ja European PGA Tourin, US PGA Tour sekä PGA Champions Tourin suosituin maksuväline. Mastercard on osoittanut suurta kiinnostusta kansainvälisiä PGA/LPGA-turnauksia kohtaan ja siitä on tullut golf-urheilun monivuotinen ja luotettava partneri.

Mastercard: Cannesin elokuvajuhlien virallinen partneri

Cannesin elokuvajuhlat ovat maailman merkittävin ja upein elokuvajuhla, jolle Ranskan Riviera tarjoaa kulissit.

Joka vuoden toukokuussa eri kategorioiden parhaat elokuvat palkitaan tavoitetulla Kultaisella palmulla.

Tänäkin vuonna Mastercard on ylpeä ollessaan Cannesin elokuvajuhlien virallinen sponsori.

Ajankohtaista tietoa vuoden tapahtumasta löydät tästä.