Masterpass on täällä.

Masterpasstm by Mastercard tekee shoppailusta kaupassasi helppoa asiakkaille. Maksujärjestelmä on jo yli 340 000 kaupan käytössä maailmanlaajuisesti.

Helpot maksut. Enemmän vahvistettuja ostoja.

Neljä kymmenestä ostajasta on jossain vaiheessa keskeyttänyt ostotapahtuman verkossa, koska heillä ei ole ollut maksukorttia heti saatavilla – Masterpass tekee maksutapahtumasta mutkatonta. Asiakkaan ei tarvitse jokaisen oston yhteydessä erikseen täyttää kortti- ja toimitustietoja.

Yksinkertainen ja joustava

Tehdäkseen ostoksia asiakkaiden täytyy vain painaa Masterpass–nappia ja kirjautua pankkiinsa. Asiakkaan korttinumero ja toimitusosoite ovat jo tallennettuina palvelussa. Mastercardin lisäksi Visa-, American Express- ja Diner’s Club -maksukortit toimivat järjestelmässä.

Globaali ja turvallinen maksutapa

Masterpass toimii maailmanlaajuisesti yli 340 000 kaupassa. Tämä tekee helpoksi Suomen ulkopuolelta tulevien asiakkaiden asioinnin kaupassasi. Toinen etu on turvallisuus. Digitaalilompakko on pankkien valtuuttama ja käyttää samaa tunnistautumisjärjestelmää.

Näin pääset alkuun Masterpassin kanssa.

Masterpassin käyttäjäksi on helppo rekisteröityä. Päästääksesi alkuun ota yhteyttä pankkisi maksupalvelun tarjoajaan alla olevasta listasta. Jos maksupalveluntarjoajasi puuttuu tai tarvitset apua, ota yhteyttä masterpassinfo@mastercard.info

 

       

Aloita Masterpass-maksujärjestelmän käyttö

 

    

 

Lisää liikkeistä

Tietoa