Anna asiakkaillesi turvallisempi ostoelämys verkossa

Helppo, integroitu asiakashallinnonti verkossa takaa paremman ostokokemuksen

Asiakkaat rakastavat sitä, että verkko-ostot ovat käteviä. Petosten vuoksi asiakkaat eivät valitettavasti halua ostaa verkosta. Mastercard SecureCode on ratkaisu asiakkaiden huolille turvallisuudesta verkkokaupassa ja auttaa samalla minimoimaan oston keskeyttäneiden asiakkaiden määrän.

SecureCoden avulla voidaan tarkistaa kortinhaltija tavalla, joka on integroitu verkkosivustoon ja siten nopea ja kätevä asiakkaillesi.

Kuinka Mastercard SecureCode toimii

Aivan kuten tavallisen päätteen kohdalla, verkkoasiakkaat tarkistetaan kortin myöntäjän toimesta ennen tapahtuman toteuttamista. Vain muutamassa sekunnissa kortin myöntäjä vahvistaa, että tapahtuman suorittava henkilö on kortinhaltija.

Aloita nyt

Saada SecureCode:

  1. Varmista, että tapahtuman toteuttaja tukee Mastercard SecureCodea. Jos se ei tue, lähetä sähköpostia osoitteeseen SecureCode_Customer_Support@mastercard.com, ja Mastercardin edustaja ottaa sinuun välittömästi yhteyttä. 
  2. Lataa SecureCode-yhteensopiva, kauppiaspohjainen ohjaussovellus palvelimeesi, yhteensopivien toimittajien saatavissa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä isäntäpalveluun, joka suorittaa varmistusprosessin. Laadi luettelo SecureCode-yhteensopivista kauppiaista, käy SecureCode-teknologian myyjien luona.
  3. Tee yksinkertainen testi Mastercardilla, jotta voit olla varma, että palvelu on käyttövalmis.
  4. Lisää Mastercard SecureCoden ohjelman tunnistin sivustoosi, jotta asiakkaat näkevät, että haluat tehdä heidän verkko-ostoksistaan turvallisempia. Lataa grafiikka.
 
Ota yhteys tilittäjään tai maksun suorittajaan saadaksesi apua Mastercard SecureCoden käytössä. 

SecureCode toimittajaluetteloa