Skip to Content
Minkätyyppisiä kortteja on saatavilla?

Tarjoamme monia erilaisia Mastercard-tuotteita: pankkikortilla voit maksaa heti, luottokortilla voit maksaa myöhemmin, lähimaksukortilla maksaminen hoituu helposti ja esimaksettu kortti korvaa käteisen. Tiedustele kortin myöntäjältä, minkälaisia Mastercard-tuotteita on tarjolla. 

Miten hankin Mastercard-kortin?

Kaikki suurimmat rahoituslaitokset myöntävät Mastercard-kortteja. Lue tuotteitamme koskeva kappale löytääksesi tarpeisiisi sopivan Mastercard-kortin. Samalta sivulta löydät myös linkin kortin myöntäjien yhteystietoihin ja muuta hyödyllistä tietoa.

Onko Mastercard maailmanlaajuisesti hyväksytty?

Kyllä, Mastercard-kortin tunnisteella (tai Mastro/Cirrus-tunniste riippuen korttityypistäsi) merkityt kaupat ja pankkiautomaatit hyväksyvät Mastercard-kortin kaikkialla maailmassa.

Kenelle minun on soitettava, jos minulla on ongelmia Mastercard-korttini kanssa?

Jos sinulle tulee ongelmia kortin kanssa (ulkomailla tai kotimaassa), sinun on soitettava kortin myöntäneeseen pankkiin tai rahoituslaitokseen. Kortin myöntäjän puhelinnumero löytyy kortin kääntöpuolelta. Voit myös soittaa maksutta globaaliin asiakaspalveluumme.

Mitä minun on tehtävä, jos kadotan korttini tai se varastetaan?

Löydät lähimmän pankkiautomaatin Etsi pankkiautomaatti -palvelumme avulla. Palvelu toimii kaikkialla maailmassa ja sisältää kaikki pankkiautomaatit, jotka hyväksyvät Mastercardin, Maestron ja Cirrusin.

Miten löydän pankkiautomaatin?

Löydät pankkiautomaatin Etsi pankkiautomaatti -palvelumme avulla. Tämä palvelu toimii kaikkialla maailmassa ja siinä on lueteltu kaikki pankkiautomaatit, jotka hyväksyvät Mastercardin, Maestron ja Cirrusen.

Mistä voin lukea tietosuojalaista?

Juuri sinun korttiasi koskevan tietosuojalain löydät kortin myöntäjän verkkosivustolta.

Mitä teen jos unohdan tunnistautumiseen tarkoitetun salasanani?

Ota yhteyttä siihen pankkiin, jonka mobiilipankkia käytät.

Mitä minun pitää tehdä, jos puhelimeni häviää tai se varastetaan?

Lukitse mobiilipankkisi ottamalla yhteyttä omaan pankkiisi. Sinun ei tarvitse lukita korttejasi, koska niiden tiedot eivät ole tallennettuina puhelimeesi. Mikäli tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä pankkiisi.

Miten päivitän korttitietoni?

Jotkut pankit päivittävät korttitiedot automaattisesti, mutta on mahdollista, että sinun on päivitettävä tietosi manuaalisesti. Voit tehdä sen kirjautumalla mobiilipankkiisi. Tarvittavat toimenpiteet voivat vaihdella pankeittain.

Mitä minun täytyy tehdä, jos epäilen, että korttiani on käytetty väärin?

Ota yhteyttä pankkiin, joka on myöntänyt nykyisen korttisi.

Onko sinulla vaikeuksia käyttää tai päästä sivustolle mastercard.com?

Tämä sivusto on optimoitu seuraaville selaimille:Tämä sivusto on optimoitu seuraaville selaimille:

  • Google Chrome (viimeisin versio)
  • Firefox (viimeisin versio)
  • Safari (viimeisin versio)