lighthouse development programme 2018
Click to play video

Lighthouse Development Program

Pienyritysten puolella

Mastercardilla on erityinen paikka sydämessä paikallisille ja kunnianhimoisille pienyrityksille. Maailmanlaajuinen ketjumme pystyy tarjoamaan pienille toimijoille mahdollisuuden ottaa seuraava merkittävä askel kohti kasvua. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä neljä uusinta innovaatiohankettamme.

Kasvata Start Up -yritystäsi

Lighthouse Development Program on Mastercardin ja NFT Venturesin perustama yhteishanke. NFT Ventures sijoittaa finanssiteknologiaan (FinTech) Pohjoismaissa ja Baltian alueella. Mastercard puolestaan on globaali toimija, jolla on laaja toimialatuntemus ja paljon resursseja käytössään.

Maailmanlaajuinen ulottuvuus yhdistettynä paikalliseen asiantuntemukseen on korvaamaton apu laajeneville Start Up -yrityksille. Järjestämillämme työpajoilla työskentelemme tiiviisti ratkaistaksemme kaikkein vaativimpia kasvua koskevia haasteita ja etsimme uusia kumppanuuksia.

Onko Start Up -yrityksesi Pohjoismaissa tai Baltiassa FinTechin, tietoturvan, verkkokaupan tai vastaavan alan toimija? Mikäli näin on, kehotamme sydämellisesti hakemaan mukaan hankkeeseen.

Start Path Global

Maailma muuttuu valonnopeudella. Siksi Start Path Global on suunniteltu auttamaan yritystäsi menestymään kansainvälisesti ja löytämään uusia kasvun mahdollisuuksia. Maailmanlaajuinen ryhmä monissa haasteissa kovetettuja, kokeneita asiantuntijoitamme on nopeasti saatavillasi. He auttavat yritystäsi esimerkiksi paikallisessa sääntelyssä, uusien teknologian käyttämisessä, brändistrategiassa ja kaikessa siltä väliltä.

Onko yrityksesi valmis maailmanvalloitukseen?

Mastercard Developers

Mastercard Developers on hanke, joka hyödyntää yli kahtakymmentäviittä ohjelmointirajapintaa koskien digitaalisia maksuja, dataa, turvallisuutta ja uusia teknologioita. Hanke auttaa asiakkaita, kumppaneita ja kehittäjiä innovaatioissa sekä liiketoimintansa kasvattamisessa. Lisäksi Mastercard Developers auttaa tutkimaan maksujärjestelmien integroimista uusiin yhteyksiin, kuten lisättyyn todellisuuteen (AR), virtuaalitodellisuuteen (VR) ja esineiden internettiin (IOT).

Lue lisää